• Οι λογαριασμοί  νερού και αποχέτευσης εξοφλούνται στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑ

    Κορίνθου στη Λ. Αθηνών 31-33 και στο Tαμείο στη διεύθυνση Κύπρου 84  από Δευτέρα  μέχρι Πέμπτη 07:45 έως 13:30 και την Παρασκευή 07:45 έως 13:00.

  • Στα ταχυδρομεία όλης της χώρας μέσω ταχυπληρωμής.
  • Σε οποιαδήποτε τράπεζα με τους παρακάτω τρόπους:

Πολιτική ακύρωσης/επιστροφών: Σε περίπτωση που επιθυμείτε την ακύρωση της ηλεκτρονικής πληρωμής επικοινωνήστε με το Λογιστήριο στο 2741024444: Εσωτερικό 3.

Ασφάλεια: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Για να ενημερωθείτε για τα τις χρεώσεις που ισχύουν συμβουλευτείτε τους τιμοκαταλόγους τραπεζικών εργασιών στις τράπεζες που συνεργάζεστε.

Η ΔΕΥΑ Κορίνθου, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της, για βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, κάνει γνωστό, ότι έχει ενταχθεί πλήρως, στο ηλεκτρονικό διατραπεζικό σύστημα πληρωμών (ΔΙΑΣ) και οι εξοφλήσεις των λογαριασμών ύδρευσης, πραγματοποιούνται εύκολα και με ασφάλεια από το σπίτι ή το γραφείο, μέσω e-banking.

 

Close Search Window