Δελτία Τύπου|

Ο φετινός ήπιος χειμώνας, ο οποίος συνοδεύτηκε από έλλειψη βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα επάρκειας νερού.

Η ΔΕΥΑ Κορίνθου κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει επάρκεια νερού σε όλες τις περιοχές του Δήμου, από τον Άσσο μέχρι και το Κόρφο, αλλά οι ποσότητες του νερού που αντλούνται από τις γεωτρήσεις ή τις πηγές της Στυμφαλίας είναι περιορισμένες και όσο περνάει ο καιρός, αυτές θα μειώνονται.

Το νερό παρέχεται στους καταναλωτές, αποκλειστικά για τις ανάγκες ύδρευσης των ακινήτων και όχι για άλλες χρήσεις όπως άρδευση, πλύσιμο αυτοκινήτων κλπ. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε το νερό με οικονομία για να υπάρξει επάρκεια για όλους. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν εκ περιτροπής διακοπές υδροδότησης.

Σε περίπτωση που αντιληφτείτε περιπτώσεις, κατασπατάλησης στη χρήση του νερού, παράνομες υδροληψίες, ή τυχόν διαρροές νερού, παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τα συνεργεία της ΔΕΥΑ στο τηλ. 27410-21237, για να επιληφθούν του θέματος.

Μόνο με οικονομία στη χρήση του νερού και με τη δική σας συνεργασία θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα έλλειψης νερού και να εξασφαλίσουμε την επάρκειά του ώστε να μη λείψει από κανέναν.

“Το νερό είναι υπόθεση όλων μας”

Close Search Window