Με δαπάνες της ΔΕΥΑΚ και για την επίλυση προβλημάτων αποχέτευσης ομβρίων και λυμάτων σε περιοχές του Δήμου μας  που δεν είχαν δίκτυο, κατασκευάζονται τα πιο κάτω έργα :

 

 

 •  Στην οδό Ερυθραίας κατασκευάσαμε τόσο τον αγωγό αποχέτευσης λυμάτων και συνδέθηκαν όλα τα σπίτια της περιοχής, όσο και τον αγωγό όμβριων υδάτων , με αποτέλεσμα να λυθεί και το πρόβλημα των πλημμυρών που είχαμε στη συγκεκριμένη περιοχή.

 

 •  Στην οδό Ακροκορίνθου  στην Καλλιθέα επεκτείναμε τον αγωγό ομβρίων

 

 • Στην περιοχή «Κεραμιδάκι» όπου ανοίχθηκαν οι δρόμοι του νέου σχεδίου, κατασκευάστηκε δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων και δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων από την οδό Πατρών μέχρι το πρανές του Αγ. Γεωργίου.

 

 • Στην περιοχή Αγ. Αννας και Συνοικισμού κατασκευάζονται δίκτυα ακαθάρτων σε διάφορους δρόμους (Μιχ. Θεοδώρου, Πλαστήρα, Καππαδοκίας, Αλικαρνασσού, Βενέζη, Μπούκη, Ατταλείας, Νίγδης, Ορτυγίας, Ελλησπόντου, Αμισού, Δαρδανελίων, Παρθενώνος  κλπ). Το ίδιο γίνεται και σε ορισμένους δρόμους στην περιοχή Αγιαννιώτικα (Φιλολάου, Ιβύκου, Καλλιμάχου, Κλεισθένους,  Ρώμου Φιλύρα  κλπ).

 

 • Σε διάφορους δρόμους που είχαμε πρόβλημα λιμναζόντων υδάτων, κατασκευάζονται  μικρά δίκτυα ομβρίων (Μουσών, 5Φ, Παπανδρέου, Αργους, Αχιλλέως, Δευκαλίωνος, κλπ).

 

 • Στο Δ.Δ. Εξαμιλίων  κατασκευάζεται δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων για τη λύση του προβλήματος που παρουσιάζεται στην κεντρική πλατεία.

 

 •  Επιβάλαμε στις επιχειρήσεις SUPER MARKET LIDL και Μαρινόπουλος ιδίοις εξόδοις να κατασκευάσουν αγωγό αποχέτευσης ομβρίων από τις επιχειρήσεις τους μέχρι το στρατόπεδο (οδό Ανδρούτσου).
  Έτσι λύθηκε το χρόνιο πρόβλημα με τα λιμνάζοντα νερά στην οδό Εξαμιλίων  που καθιστούσαν το δρόμο αυτό αδιάβατο για τους πεζούς.

 

 •  Κατασκευάσαμε αποχετευτικό αγωγό και συνδέσαμε το 8ο Δημοτικό Σχολείο της Αγ. Άννας με το δίκτυο , δίνοντας λύση στα προβλήματα του σχολείου .

 

 • Δημοπρατήσαμε και άρχισε ήδη  η κατασκευή αποχετευτικού αγωγού λυμάτων στην πάροδο της οδού Άργους προς ιδιοκτησίες Σπυρόπουλου, έργου με πολύ μεγάλες τεχνικές δυσκολίες, λόγω των μεγάλων κλίσεων.

 

 

 •  Δημοπρατήσαμε και  ήδη κατασκευάζεται το έργο
   "Κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων στην Αρχ. Κόρινθο" προϋπολογισμού 538.594€. χρηματοδοτείται από τον ΘΗΣΕΑ και από τη ΔΕΥΑΚ.  Ανάδοχος του έργου είναι η  εταιρεία  Δ. ΔΡΑΓΩΝΑΣ με έκπτωση 43,87 % . Στο έργο αυτό έχουμε σοβαρές καθυστερήσεις λόγω εκτεταμένων αρχαιολογικών ευρημάτων.

 

 • Εγκρίθηκε η κατασκευή του έργου «Αποχέτευση ομβρίων στο Δ.Δ. Σολομού» και  άμεσα θα αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του με χρηματοδότηση από τη ΔΕΥΑ Κορίνθου.

 

 • Έγινε προμήθεια και τοποθέτηση συστημάτων απόσμισης στα αντλιοστάσια αποχέτευσης

 

ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΞΗΡΙΑ

 

 

 

 

 

 


 

ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΜΠΑΘΑΡΙΣΤΡΑ

 

 •  Δημοπρατήσαμε και ήδη κατασκευάζεται το μεγάλο έργο αποχέτευσης λυμάτων στην Μπαθαρίστρα (Καλλιθέα, Νεάπολη, ένα τμήμα της Αγ. Άννας και στην περιοχή των Φυλακών), προϋπολογισμού 2.876.944 €
  που  χρηματοδοτείται από τον ΘΗΣΕΑ και από τη ΔΕΥΑΚ.  Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία ΕΔΡΑΣΟΜΗΧΑΝΙΚΗ  με έκπτωση 58,96 % .

 

 

 

Μείνετε ενημερωμένοι .. Η ΔΕΥΑ Κορίνθου αναρτά πληροφοριακό υλικό διαρκώς στο Διαδίκτυο έτσι ώστε να έχετε μία σοβαρή και υπεύθυνη ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα.
Δελτία Τύπου
Διαγωνισμοί
Αναλύσεις Νερού
Ισολογισμοί
Δείτε παρακάτω εργαλεία και συμβουλές για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας
Υπολογισμός Λογαριασμού
Τρόποι Εξόφλησης Λογαριασμών
20 Γιατί & 10 Πρέπει για την Κατανάλωση

ΔΕΥΑ Κορίνθου 

Πυλαρινού 67
Κόρινθος 20 100
Email:
info@deyakor.gr

Συνδέσεις ύδρευσης
27410 21237
Συνδέσεις αποχέτευσης 27410 22205
Λογιστήριο  
Εξυπηρέτηση πελατών 27410 24444
Ταμείο