Εξόφληση λογαριασμών μέσω τραπεζών
2011-09-12
 

Αγαπητέ πελάτη,

Ένας από τους βασικούς στόχους της Δ.Ε.Υ.Α. ΚΟΡΙΝΘΟΥ είναι η διευκόλυνση των καταναλωτών και η καλή συνεργασία με τους δημότες.

Με αυτή τη σκέψη συνεργαστήκαμε με όλες τις τράπεζες, προκειμένου οι δημότες, αλλά και οι παραθεριστές που μας προτιμούν και έχουν τα εξοχικά τους στον τόπο μας, να διευκολύνονται στην πληρωμή των οφειλών τους στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Εκτός από τους ισχύοντες τρόπους πληρωμής, (στα ταμεία της Δ.Ε.Υ.Α. Κορίνθου και στα ΕΛ.ΤΑ.), σας ενημερώνουμε ότι από 12 Σεπτέμβρη 2011 σας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής του λογαριασμού σας σε οποιαδήποτε τράπεζα της επιλογής σας.

Δύο είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εξοφλήσετε την οφειλή σας στις τράπεζες.

·         Με Πάγια Εντολή

·         Με Εντολή Πληρωμής

Στο λογαριασμό σας θα δείτε δυο κωδικούς: Κωδικός Πάγιας Εντολής και Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής.

  • Με το Κωδικό Πάγιας Εντολής μπορείτε  να δώσετε πάγια εντολή στην τράπεζά σας και να χρεώνεται ο λογαριασμός σας, κάθε φορά που πρέπει να πληρωθεί η οφειλή σας στη Δ.Ε.Υ.Α ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Η πληρωμή γίνεται στην ημερομηνία λήξης του λογαριασμού.
  • Με τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής, κάθε φορά που λαμβάνετε λογαριασμό, πληρώνετε στην τράπεζά σας, με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού σας, ή με μετρητά στο κατάστημα, ή μέσω web banking ή μέσω phone banking, ανάλογα με τα μέσα που προσφέρει η κάθε τράπεζα.

Θα πρέπει να προσέξετε, εάν επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής με πάγια εντολή, το ακριβές ποσό της οφειλής να υπάρχει στο λογαριασμό σας την προηγούμενη της ημερομηνίας λήξης.

Για να δείτε την λίστα με τις συνεργαζόμενες τράπεζες καθώς και τα μέσα που διαθέτει η κάθε μια πατήστε ΕΔΩ.

Σας ενημερώνουμε ότι οι συνεργαζόμενες τράπεζες επιβάλουν χρεώσεις που εξαρτώνται και από το χρησιμοποιούμενο μέσο (κατάστημα, e-banking, κλπ). Σας προτείνουμε λοιπόν, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, να συμβουλευτείτε τα σχετικά τιμολόγια των τραπεζών.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και παραμένουμε πάντα στην διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις ή επιπλέον πληροφορίες.

 

Μείνετε ενημερωμένοι .. Η ΔΕΥΑ Κορίνθου αναρτά πληροφοριακό υλικό διαρκώς στο Διαδίκτυο έτσι ώστε να έχετε μία σοβαρή και υπεύθυνη ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα.
Δελτία Τύπου
Διαγωνισμοί
Αναλύσεις Νερού
Ισολογισμοί
Δείτε παρακάτω εργαλεία και συμβουλές για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας
Υπολογισμός Λογαριασμού
Τρόποι Εξόφλησης Λογαριασμών
20 Γιατί & 10 Πρέπει για την Κατανάλωση

ΔΕΥΑ Κορίνθου 

Πυλαρινού 67
Κόρινθος 20 100
Email:
info@deyakor.gr

Συνδέσεις ύδρευσης
27410 21237
Συνδέσεις αποχέτευσης 27410 22205
Λογιστήριο  
Εξυπηρέτηση πελατών 27410 24444
Ταμείο