Έγκριση δημοπράτησης έργου για την διαδικτύωση των αγωγών ύδρευσης του Δήμου Κορινθίων
2012-09-17
 

ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

 ΓΙΑ ΤΗΝ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΩΣΗ  ΑΓΩΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

 

 

Η Δημοτική Αρχή Κορίνθου συνεπής στις εξαγγελίες της, προγραμματίζει και υλοποιεί  σημαντικά  έργα υποδομών και ανάπτυξης για τον Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, ενεκρίθη η διαδικασία σύμφωνα με την οποία θα προκηρυχθεί το 1ο  Υποέργο  της Α΄ φάσης του έργου «Διαδυκτύωση αγωγών ύδρευσης Δήμου Κορινθίων» συνολικού προϋπολογισμού  4.787.000,00  ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%.

Το έργο αυτό δίνει την δυνατότητα  στο Δήμο να κάνει καλύτερη κατανομή των υπαρχόντων αποθεμάτων νερού σε ένα διευρυμένο δίκτυο ύδρευσης, επιλύνοντας έτσι τα προβλήματα επάρκειας ανά περιοχή.

Σε δεύτερο στάδιο, με την ολοκλήρωση του Φράγματος του Ασωπού, πέραν από την άρδευση που θα υπάρξει αρχικά, θα δοθεί η δυνατότητα παροχής πόσιμου ποιοτικού νερού και στα νέα δημοτικά διαμερίσματα του διευρυμένου Δήμου Κορινθίων. Το έργο αυτό, σε συνδυασμό με το σχεδιαζόμενο «Σύστημα τηλεχειρισμού και τηλε-ελέγχου του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑ Κορίνθου», θα βελτιώσει και θα αξιοποιήσει  σε μεγάλο βαθμό την λειτουργία των υδατικών πόρων του Δήμου μας, με στόχο την παροχή ικανοποιητικής ποσότητας και ποιότητας νερού σε όλους τους δημότες.

Ετσι  ο Δήμος Κορινθίων, μετά την Αττική και την Θεσσαλονίκη θα  έχει το τρίτο σε έκταση διασυνδεδεμένο σύστημα ύδρευσης στην Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο  θα επιλύσουμε πλήρως την ύδρευση των κατοίκων του Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων αλλά θα μας επιτρέψει στο άμεσο  μέλλον να προωθήσουμε μια δυναμική ανάπτυξης και επενδύσεων  στη περιοχή μας.

Μείνετε ενημερωμένοι .. Η ΔΕΥΑ Κορίνθου αναρτά πληροφοριακό υλικό διαρκώς στο Διαδίκτυο έτσι ώστε να έχετε μία σοβαρή και υπεύθυνη ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα.
Δελτία Τύπου
Διαγωνισμοί
Αναλύσεις Νερού
Ισολογισμοί
Δείτε παρακάτω εργαλεία και συμβουλές για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας
Υπολογισμός Λογαριασμού
Τρόποι Εξόφλησης Λογαριασμών
20 Γιατί & 10 Πρέπει για την Κατανάλωση

ΔΕΥΑ Κορίνθου 

Πυλαρινού 67
Κόρινθος 20 100
Email:
info@deyakor.gr

Συνδέσεις ύδρευσης
27410 21237
Συνδέσεις αποχέτευσης 27410 22205
Λογιστήριο  
Εξυπηρέτηση πελατών 27410 24444
Ταμείο